Hallo, mijn naam is Loran en dit is mijn eerste blog als Lifecoach voor "Meer Dan Bijles"

Misschien ben ik nog niet bekend bij jou, dus eerst maar een voorstelrondje, wie ben ik, wat doe ik en wat ben ik van plan.

Wie is Loran dan?

Ik ben de papa van een zoon en dochtertje die meedoen met Lifecoaching bij "Meer Dan Bijles".

Ik denk erg graag na over hoe je dingen zo goed mogelijk kan doen, hoe je handig van anderen kunt leren en hoe je door slim leren denken voor elkaar krijgt wat je graag wil (of misschien niet wil, maar toch gewoon moet doen).

Wat doet Loran dan?

Ik werk op dit moment op een school, een MBO. Dat is voor kinderen en volwassenen die een beroep willen leren om daarmee te kunnen werken en geld verdienen. Ik leer ze alles over de ogen en contactlenzen, zo iemand noem je met een mooi woord Opticien of Contactlensspecialist.

Verder heb ik toen ik jong was bij de Marine gewerkt en heb ik geleerd om andere mensen te helpen, te leren, en te vertellen hoe ze hun werk goed konden doen. Ik was toen "officier".

Wat is Loran van plan?

Ik werk nu dus als meester, en de leerlingen halen meestal al na drie jaar een echt diploma. Daarvoor moeten ze alles kennen en kunnen, en veel van die dingen zijn best wel moeilijk. Maar weet je, de kunst is om deze moeilijke dingen op een eenvoudige manier te leren. En daar help ik blijkbaar goed in, want na hun diploma zeggen ze eigenlijk het meeste dat ze hun diploma hebben gehaald doordat ik alles eenvoudig kon uitleggen, en precies wist hoe ik ieder apart kon helpen en steunen in het leren. Dus niet eens door wát ze hebben geleerd. Mooi hé?

Ik heb een eigen bedrijfje opgezet met de naam Leervoudig met het doel "Leervoudig, maakt leren eenvoudig".
Ik ben van plan om mijn doel samen met "Meer Dan Bijles" te delen. Het is leuk om kinderen te helpen.

In deze blogserie ga ik stukjes schrijven over dingen die ik tegen ben gekomen waar ik van geleerd heb en wat mij helpt om iets voor elkaar te krijgen. Zo kan jij hier ook weer van leren, en helpt het je om jouw doelen te bereiken.

Alvast veel leesplezier, en als je een vraag hebt over een stukje, laat het me weten want ik leg het je heel graag uit.